Chiar nu exista limita de varsta ?

Chiar asa ! Nu conteaza cati ani ai,daca vrei sa  lucrezi cu noi,te asteptam cu drag !

Ce se intampla la interviu?

Interviul va însemna o discuție liberă după discuție, vom face cu tine un tur al studioului  pentru a vedea ce se întâmplă la noi, timp în care îți vom și răspunde la întrebări. 

Care sunt castigurile pe care le as putea obtine daca lucrez cu Home Studio?

La inceput castigurile unui model sunt in medie de 800-1.500 dolari/luna,dar pe masura ce capata experienta castigurile vor fi mai mari

Totul ține de persoana ta,dacă ești o persoană comunicativă,dacă accepți ajutorul pe care ți-l vor oferi trainerii,dacă știi să conversezi în limba engleză, atunci vei avea doar de câștigat. Aspectul fizic poate să te ajute,dar nu este o cerință obligatorie.

Cum sunt platita?

Vei fi plătită de două ori pe lună,în funcție de încasările pe care le-ai făcut. Suntem transparenți,ceea ce înseamnă că o să poți să vezi în orice moment câte ore ai muncit, care sunt încasările tale și care este comisionul pe care îl primesti. Vei primi și bonusuri de sărbători, pentru încasări, pentru performanță, pentru fidelizare și pentru recomandări.

Îmi puteți spune care este legislația care reglementează serviciile de videochat?

Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele două legi pe care le respectăm și care ne permit să dovedim că prestăm servicii legale și că nu ieșim din limitele legii.

Confidentialitatea imi este asigurata ?

Iubim intimitatea iar tu vei beneficia pe deplin de ea la noi la studio. Datele tale personale nu vor aparea pe niciun site ci vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna iar pe site-uri nu esti nevoita sa folosesti numele tau real,varsta sau tara. 

Romania o blocam !

Oferiti salariu garantat?

Nu ! salariu garantat este o minciuna frumoasa,se da in functie de încasările  tale,nu prea mai suna a salariu garantat, nu ?

Am nevoie de cazare dar nu îmi permit deocamdată

Te rog să aduci în discuție acest subiect la interviu și o să găsit împreună o soluție,ce trebuie să știi e că avem posibilitatea de a oferi cazare

Mă poate vedea cineva pe site-uri?

Nu ! Deoarece fiecare site cu care lucrăm ne oferă posibilitatea să blocăm accesul persoanelor dintr-o anumită țara 

” Money can’t buy happiness but it can get you pretty close !”