Despre Videochat

  ” Impossible is a word only to be found in the dictionary of fools”    


Videochatul este forma de comunicare prin intermediul unui calculator și a unei camere web de înaltă performanță între două sau mai multe persoane care se află la distanță.


Alegem siteul care ți se potrivește,deschidem cont și îți completam profilul cu texte care să te caracterizeze și să te reprezinte cât mai bine împreună cu pozele profesionale pe care le vom face


Vei avea prima ta lecție de training în care ți se va spune în detaliu tot ceea ce trebuie să știi despre acest domeniu,cum trebuie să te prezinți în față camerei,cum trebuie să vorbești,pentru a nu avea nici un fel de dificultate.

Conversațiile sunt legate de orice temă de la hobby-uri,cărți citite,filme, mâncare,cultură generală,călătorii etc.până la subiecte pe teme erotice, fantezii

 


Platformă oricărui site este împărțită în cel puțin două categorii:

  1. FREE CHAT (secțiunea unde interacționezi cu membrii,îți faci prieteni,socializezi. Această secțiune nu este plătită,dar nu este pierdere de timp. Aici te prezinți,te faci cunoscută și devii populară)
  2. PRIVATE CHAT (secțiunea unde membrul sau membrii plătesc cel puțin 1.99$ per minut).

În timpul chaturilor plătite,conversațiile dintre model și membru trec la alt nivel. Atenția ta este îndreptată doar către el,se poate ajunge la nuditate, streaptease și alte jocuri.

Nu contează fizicul atât de mult cât istețimea. Mintea ta este punctul forte.


Relativ pare ușor !

Te aranjezi,te îmbraci sexy,elegant,crazy,te așezi în fața calculatorului și intri online,conversezi cu persoanele din camera ta online iar scopul este să convingi cel puțin un membru să intre în privat și să plătească o anumită sumă pe minut iar tu trebuie să fi capabilă să îl ți cât mai mult în privat.


Află că a fi model videochat nu e pentru toată lumea,poți avea un corp foarte sexy dar câștigurile tale sunt minime

De ce?

Contează să fi funny,creativă,inteligentă și capabilă de a purta discuții pe diferite teme,să fi inventivă,nu te bază doar pe aspectul fizic !


Bineînțeles că este un domeniu complex,care se învăța în timp și are nevoie de răbdare. Necesită abilități bune de comunicare,fire extrovertită,menținerea unei atmosfere plăcute și pozitive.Cu timpul te vom ajuta să le asimilezi pe toate.


A fi model videochat nu este imoral sau ilegal,meseria de model online este una ca oricare altă.De fapt acesta este secretul prin care faci bani din videochat-îl tratezi cu aceeași seriozitate ca pe orice alt job.


Un model de videochat este o persoană care știe sau dorește să învețe să își pună în valoare abilitătile de comunicare și flirt cu persoane din diferite colțuri ale lumii.


Această meserie îți poate aduce veniturile pe care le-ai visat într-un timp scurt.Depinde de tine cât de motivată ești și bineînțeles suntem alături de tine și te vom ajuta să crești săptămanal !

Beauty is also about the way you move, speak, and express yourself. It’s about good health, warmth spontaneity and charisma
[]
1 Step 1
Previous
Next